Kjøp sau og lammekjøtt fra din lokale sauebonde
Stykningsdeler
Kjøp lokalprodusert sau og lammekjøtt direkte fra bonde.
Våre sauer beiter i utmarka stort sett hele sommeren, de fleste av dem i Sjunkhatten Nasjonalpark som ligger i Fauske og Sørfold kommuner.
Vi har mest sau av rasen skotsk svartfjes, resten fordeler seg på rasene norsk pelssau, suffolk og litt farga spælsau.
På vinteren spiser de gras som vi har høstet i rundballer, og brød som er til overs på Goman`s bakeri på Fauske. På denne måten bidrar vi til å redusere matsvinn, sauene våre blir gode og mette og vi slipper å benytte noe særlig innkjøpt kraftfôr.
Våre priser på kjøtt 2024
Lammeslakt
- Helt slakt av lam
- Partering, se egen pris
- Alle muligheter til å hente ut akkurat de stykningsdelene du vil ha
- Kun fersk levering, må hentes i henhold til avtale
Kr 160,- / kg
Saueslakt
- Helt slakt av voksen sau
- Partering, se egen pris
- Alle muligheter til å hente ut akkurat de stykningsdelene du vil ha
- Kun fersk levering, må hentes i henhold til avtale
- Slakt av voksen sau er delt på langs på grunn av lovkrav
Kr 100,- / kg
(Ung sau Kr 120,- / kg)
Grovpartering
- Grov partering
- Kotelettkam er ikke oppdelt
Pristillegg
Kr 5,- / kg
Finpartering
- Fin partering
- Ferdig oppdelte koteletter
Pristillegg
Kr 10,- / kg
Hvordan bestille kjøtt fra oss?
Bestill kjøtt fra oss på den måten som er best for deg. Vi tar imot bestilling på følgende måter:
- Send oss en melding på messenger fra facebook siden vår.
- Send mail på cesilie@forsbakk.no
- Ring Cesilie på 482 27 269 eller Snorre på 997 48 104
Du kan da velge mellom lam, ung sau og saueslakt. Det er begrenset tilgang på ung sau og sau, så her er det først til mølla som gjelder.
Neste gang vi sender dyr til slakt, blir ditt slakt bestilt i retur. Levering til slakt er ofte torsdag, og retur av kjøtt blir da like etter påfølgende helg. Utlevering til våre kunder må da skje så tett opptil retur som mulig.